#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

uVeterináře – praktická aplikace pro majitele psů a koček

27. 6. 2024

V dnešní hektické době je péče o naše domácí mazlíčky stále důležitější. Aplikace uVeterináře je tu, aby vám pomohla zajistit tu nejlepší péči pro vaše psy a kočky. Díky ní máte vždy po ruce praktické řešení, které vám usnadní život a poskytne vašim mazlíčkům tu nejlepší péči.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

   

Online poradna veterináře 24/7

Stalo se vám někdy, že jste si nebyli jisti zdravím svého mazlíčka? Aplikace uVeterináře nabízí on-line zvířecí poradnu pod vedením MVDr. Hany Adamčíkové, kterou můžete využít kdykoliv. Ať už jde o náhlé zdravotní problémy nebo běžné otázky týkající se péče, veterináři jsou připraveni vám pomoci 24/7.

Připomínky očkování a odčervení

Dnes mi aplikace hlásí očkování, tak konečně nezmeškám důležité termíny a můžu se rovnou objednat,“ říká Alena z Prahy, majitelka Mii. „Je skvělé, že mi klienti sami volají a chtějí objednat na očkování svých mazlíčků. Nemusíme tak přeočkovávat jen proto, že si nepamatují, kdy mají přijít,“ dodává naše hlavní veterinářka Hana Adamčíková.

Pravidelné očkování a odčervení jsou zásadní pro zdraví vašeho mazlíčka. Aplikace uVeterináře vám poskytne praktické připomínky těchto důležitých termínů, takže na ně nikdy nezapomenete. S našimi připomínkami máte jistotu, že váš mazlíček bude vždy chráněn.

Databáze psích a kočičích hotelů

Cestujete často a potřebujete najít kvalitní zvířecí hotel? Naše aplikace obsahuje jejich rozsáhlou databázi, takže máte vždy přístup k těm nejlepším službám pro svého mazlíčka.

Kontakt na zvířecí záchranku, seznam nonstop pohotovostí a veterinářů-specialistů

V případě nouze je rychlá reakce klíčová. Aplikace uVeterináře poskytuje přímý kontakt na zvířecí záchranku, seznam všech nonstop pohotovostí po celém Česku, kam můžete přijet bez předchozí domluvy, a databázi veterinářů-specialistů, takže můžete okamžitě jednat a zajistit svému mazlíčkovi rychlou a profesionální pomoc.

Zajímavé články o zdraví mazlíčků a péči o ně

Kromě praktických služeb nabízí uVeterináře také širokou škálu článků zaměřených na zdraví domácích mazlíčků a péči o ně. Naši odborníci k nám pravidelně přispívají texty, jež vám pomohou lépe porozumět potřebám vašeho zvířete a zajistit mu dlouhý a šťastný život.

Premium členství = investice do zdraví vašeho mazlíčka

Abyste mohli plně využívat všechny nabízené služby, je třeba si aktivovat premium členství. Za cenu 1290 Kč ročně získáte neomezený přístup ke všem funkcím aplikace. Navíc můžete ušetřit 200 Kč či více, pokud využijete slevu s našimi partnery.

Nečekejte, až nastane problém – myslete na zdraví a pohodu svého mazlíčka, již dnes si stáhněte aplikaci uVeterináře na webu https://uveterinare.ai a aktivujte si premium členství. Staňte se členem naší komunity a poskytněte svému čtyřnohému příteli péči, jakou si zaslouží.



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#