#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Novoroční přání představitelů profesních organizací NLZP

5. 1. 2024

Představitele profesních organizací zaštiťujících nelékařské zdravotnické pracovníky jsme požádali o stručné novoroční přání kolegům a poselství do roku 2024.

PhDr. Martina Šochmanová, MBA
prezidentka České asociace sester

   

Milé kolegyně a kolegové, dovolte mi vám tímto popřát do roku 2024 především pevné zdraví, pohodu a klid. Přála bych všem, ať mají radost ze své práce a kolem sebe jen dobré lidi, na které se mohou spolehnout, a to nejen na poli pracovním. Ne všichni mají ten dar být zdravotníkem a vykonávat takto náročnou, a zároveň krásnou profesi. Buďte všichni hrdí na to, co děláte!

   

MUDr. Marek Slabý, MBA, LL.M
prezident Asociace zdravotnických záchranných služeb ČR (AZZS)

   

Rád bych všem členům výjezdových skupin, zdravotnických operačních středisek, vzdělávacích a výcvikových středisek, IT, administrativy i ostatních podpůrných profesí poděkoval jménem AZZS a jménem svým za skvělou práci, kterou odváděli během roku 2023, jenž opět přinesl řadu profesních výzev a bohužel i celospolečenských krizí a hrozeb. Děkuji za vaši odvahu, obětavost, nasazení, trpělivost a profesionální přístup při ošetřování našich pacientů.

V nadcházejícím roce vám přeji mnoho úspěšných zásahů, spokojených pacientů a dobrého pocitu z práce, kterou vykonáváte. Vám i vašim blízkým přeji zejména pevné zdraví a mnoho radosti v osobním a rodinném životě.

   

PhDr. Jana Nekudová
ředitelka Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů (NCO NZO), Brno

   

Ráda bych všem kolegům a kolegyním jménem pracovníků Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů a také jménem svým poděkovala za práci, kterou denně vykonáváte pro pacienty. Velmi si jí vážíme.

Jedním z našich hlavních poslání je vzdělávat. Z toho důvodu – když nás poctíte důvěrou v naše služby – děláme vše pro to, abyste se u nás cítili dobře a odcházeli s novými poznatky a zkušenostmi, které uplatníte ve své odborné praxi a předáte je dále. Velice si vážíme dlouhodobých vztahů s vámi, a i v nadcházejícím roce 2024 se proto budeme snažit vyjít vstříc všem vašim potřebám.

Tímto vám všem přejeme mnoho štěstí, zdraví, optimismu a řadu pracovních i osobních úspěchů v roce 2024. Budeme se těšit na další setkávání s vámi.



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#